Parkering og Færdsel på HIS


Generelt gælder det, at du altid skal tænke dig godt om, når du omgås heste. Heste er fantastiske dejlige dyr, men de er både store og tunge, og de har en tendens til at blive forskrækkede over ting, som vi måske ikke forventer kan forskrække dem.
Og når en hest bliver forskrækket, kan de blive noget voldsomme.
Derfor husk at være opmærksom, når du færdes blandt hestene og undgå altid løb, råb og skrig også selvom der ikke umiddelbart er heste i nærheden.

Parkering/kørsel på HIS

Når I kommer til undervisning på HIS skal al parkering foregå på den store grus parkering ude foran hallerne. Der må ikke parkeres langs ridehusene, på området foran foldene eller på det flisebelagte område foran ridehusene/den udendørs ridebane. Parkeringspladser langs ridehuset er forbeholdt pensionærer og ansatte – altså personer, der har deres vante gang på stedet.
Det samme gælder ved afsætning. Al afsætning skal foregå på den store grus parkering. Der må ikke køres længere end til de store porte for enden af Hal 2. Det gælder også i regnvejr.
Kommer du på cykel, så skal du parkere denne ved de 2 store porte. Du må således IKKE cykle eller løbe på løbehjul op til rideskolestalden.
Årsagen er, at der er risiko for farlige situationer mellem biler/cykler og heste.

Parkering under stævner

Der godt kan blive lidt trængsel på parkeringspladsen, når der er stævner, men hvis man bare husker at holde lidt afstand til trailerne, så plejer det at gå så fint. Der er plads til alle.
Se evt parkeringsoversigt her: Parkering under Stævner

Færdsel i ridehusene

Ridehusene er kun for ryttere til hest, og for ryttere, der arbejder med deres hest. Ridehusene må ikke benyttes til gennemgang.
Det kan måske virke mærkeligt, men gående personer mellem dyr, der vejer op til 700 kg., er ikke hensigtsmæssigt.
Vi har en del ”ungheste” hos os, altså heste under 5 år, og disse ungheste kan reagere ganske voldsomt og uventet på ”forstyrrende” ting/personer. Det er ikke hensigtsmæssigt for hverken rytteren eller jer. Dette gælder også for hal 3.
Derfor gå udenom hallerne.

Hold i dag

Følg med

Nyheder - Vis alle

Events - Vis alle

Instagram