Instruktør

Bambi .

Bambi

Navn: Bambi Boy 

Kælenavn: Bambi, Bammer, Bamse

Race: Ponyblanding deluxe 

Køn: Vallak

Alder: 19 år - født: 01.01.2003

Farve: Rødbroget 

Højde: 138 cm / 2’er pony

Kendetegn:

Historie: Bambi kom til rideskolen i en tidlig alder, men har undervejs i sin tid i rideskolen vist sig at være en helt fantastisk pony. 

Personlighed: Bambi er en super pony til alle slags rytter. Han kan det hele – særligt syntes han at ponygames og springning er rigtig sjovt. Han er en af vores mest vellidte ponyer. Han er god og sød som dagen er lang. Med sit venlige og meget godmodige jeg har han vundet samtlige hjerter.

Vigtig info: Bambi kan strigles både på staldgangen og i boksen


 

 

Philippa Andersen

Hej, jeg hedder Philippa, er 23 år og har undervist i rideskolen siden 2015. Udover at undervise om torsdagen og om lørdagen, så studerer jeg til socialrådgiver.

Jeg har været på HIS i mange år, og har brugt største delen af mit liv herude. Primært har jeg været elev i rideskolen, hvorefter jeg har haft part på forskellige rideskole ponyer/heste. HIS har en helt speciel plads i mit hjerte, og jeg elsker, at bruge min tid herude. 

Jeg går meget op i, at mine elever kan de grundlæggende ting samtidigt med, at det er sjovt, at gå til ridning. Derudover er det vigtigt for mig, at mine elever tager hjem fra HIS med et smil, og at de glæder til næste gang. 

Philippa underviser torsdag og lørdag.

Kristina Wulff

Hej, jeg hedder Kristina og jeg er underviser på de sene torsdagshold samt om søndagen. 

Jeg er 44 år og har tidligere undervist i Fredensborg, i en rideklub, der desværre lukkede. Jeg er til daglig fotograf, hvor jeg hovedsagligt tager skolefoto, så måske nogle af jer har set mig før i den anledning.

Jeg rider selv et par gange om ugen på en hest, jeg har part på. 


Kristina har hold onsdag og torsdag

Laura Følbæk Madsen

Hej, jeg hedder Laura, men bliver til dagligt kaldt Følle.

Jeg er 23 år og har selv redet på HIS i snart 11 år og har haft part på rideskole hesten Terkel i 4 år. Nu har jeg en part over i privat stalden på en hest, der hedder Cæzar, som jeg rider en gang om ugen.

Til dagligt arbejder jeg i en børnehave som medhjælper. Jeg elsker børn og dyr og har brugt største delen af mit liv på HIS, og elsker at bruge min tid herude.
For mig, er det vigtigt at mine elever kan sin grundridning, og at man udvikler sig, men det er også vigtigt at det er sjovt at gå til ridning, og at man kommer hjem med et smil på læben.

Følle underviser tirsdag.

Louise Brix

Hej, jeg hedder Louise, jeg er 19 år gammel og arbejder til daglig på et plejehjem i Hellerup, indtil jeg skal ind og læse til politibetjent.

Jeg har selv redet i rideskolen, siden jeg blot var en lille pige. Sidenhen fik jeg også part på forskellige ponyer i rideskolen, og i de senere år har jeg primært haft privatparter.
Jeg har desuden undervist i rideskolen fra ‘21-‘22, og nu vender jeg stærkt tilbage til springholdene.

Jeg elsker at se eleverne dygtiggøre sig, samtidig med, at både hest og rytter føler sig trygge.

Louise underviser springholdene om fredagen

Mille Bogason

Hej, jeg hedder Mille Bogason og jeg er 19 år gammel.

I dagligdagen går jeg i 3.g på Rungsted Gymnasium. Jeg har selv redet på Egene rideskole i mange år, før jeg fik min egen pony, som jeg red springstævner på. Jeg har desværre ikke hest længere, da jeg solgte den i 2021. Siden da har jeg redet lidt ude hos min veninde.

Jeg går meget op i at mine elever har grundridningen på plads, at både hest og rytter har det godt, og at det samtidigt skal være sjovt at gå til ridning.

Jeg glæder mig rigtig meget til at møde jer og til at lære jer at kende.

Mille underviser mandag.

Nanna Laursen

Hej mit navn er Nanna, jeg er 18 år gammel og til dagligt går jeg i 3G på Frederiksborg Gymnasium.

Jeg har selv tidligere gået på HIS i ca. 9 år og haft part på rideskolehesten Duchess, samt haft tidligere parter, og er derfor meget velkendt med ponyerne og stedet.
Pt. har jeg en part ca. 1 gang om ugen, som jeg rider dressur på.

Jeg har altid haft et stort fokus på dressuren, og det er derfor vigtigt for mig at eleverne kan lære nyt indenfor dressuren samt lærer sin grundridning og hertil finder timerne lærerige, hyggelige og sjove. Derfor mener jeg også at det er vigtigt at eleverne føler at de har plads til, at de kan være sig selv og at de kan føle sig trygge omkring ridning og hestene
Jeg glæder mig til at møde jer alle.

Nanna underviser onsdag

Clara Hanke

Hej mit navn er Clara Hanke. Jeg er aktiv springrytter og har min egen hest stående ude mod Fredensborg.

Ved siden af ridningen går jeg på Espergærde Gymnasium som HEA elev, hvor der bl.a. tages hensyn til ridning og stævner. 

Jeg elsker at bruge min tid sammen med hestene og i min undervisning går jeg meget op i at hest og rytter har det godt sammen og at det er sjovt samtidig med at man lærer sin grundridning.
Jeg glæder mig super meget til at undervise jer og til at lære jer at kende.

Clara er vikar.

Nicka Langholm

Hej, jeg hedder Nicka, jeg er 30 år gammel.

Jeg har selv 2 heste, hvoraf den ene er opstaldet her på Hillerød Sportsrideklub. Jeg har konkurreret på international plan, og jeg går meget op i at rytteren har forståelse for hesten og lærer at give de rigtige signaler. Jeg går også meget op i, at både hest og rytter har det sjovt, samtidig med at begge føler sig trygge.

Jeg glæder mig sådan til at lære fra mig og ikke mindst til møde jer alle sammen.

Nicka er vikar om fredagen.

Nikolaj Cobby Nilsson

Mit navn er Nikolaj.

Jeg er 18 år og går på Frederiksborg gymnasium i 2g. Jeg er begejstret for at lære nye ting selv og give læring videre. Når man skal lære noget skal det helst være sjovt og i et trygt miljø så det gør jeg mig umage med at der er, så børnene synes at ridningen er sjov. Jeg har redet i snart 6 år, i dressur og spring. I mine øjne er heste det mest fantastiske væsen og deres velfærd er vigtig for mig.

Jeg glæder mig til at lære jeg alle at kende.

Nikolaj er vikar.


Sarah Heiselberg

Mit navn er Sarah jeg er 31 år og arbejder til daglig som pædagog i en privat daginstitution. Jeg har selv en datter på 6 år som går til ridning på HIS.

Jeg har redet hele mit liv, haft flere heste og har erfaring med at undervise ryttere i alle aldre. Jeg ligger stor vægt på den pædagogiske tilgang når jeg underviser, det skal være rart at komme til ridning og det er vigtigt at man føler sig tryg i samværet med hestene. Man må også gerne have haft det sjovt og gå hjem med glæde i maven bagefter. ?? 

Jeg ser en stor værdi i gode relationer på holdene, med sin ridelære og godt sammenhold i stalden. Jeg ser på, hvor rytteren er i sin udvikling, således at man har den bedste forudsætning for at lære sin grundridning og mærke succes sammen med hesten, samtidig med at det giver en følelse af at lære noget nyt der virker og giver motivation til at komme igen.

Sarah skal undervise torsdag fra d. 18.september. 

Hold i dag

Følg med

Nyheder - Vis alle

Events - Vis alle

Instagram