Instruktør

Mathilde Sommer Nielsen

Hej, mit navn er Mathilde og jeg er 22 år gammel. Jeg er ny underviser på mandagsholdene.

Jeg er generelt ny på HIS, eftersom jeg kun lige har rykket teltpælene op fra Bornholm i oktober sidste år. Jeg har dog førhen undervist rideskole og privat, hvor jeg går meget op i af hest og rytter finder en udvej og at begge parter synes det er sjovt, uanset hvilket niveau man er på.

Min hverdag ellers, går på at være groom på HIS, et job jeg har kæmpe passion for, og som jeg lærer super meget af. Ved siden af det, har jeg en unghest, som jeg selv har udviklet  Jeg har i mine lidt yngre dage redet LA6 dressur og LA** spring, brænder dog 100% mest for spring selv.

Jeg ser frem til at møde jer alle sammen! 

Mathilde underviser mandag

Andrea Skak Jensen

Hej mit navn er Andrea, jeg er 19 år gammel og går til dagligt på dyrepasser uddannelsen i Roskilde.

Jeg har selv gået på HIS i ca. 7 år hvor jeg har haft part på DJ og Rock. Jeg er derfor bekendt med de dejlige rideskole ponyer i forvejen.
Jeg elsker at se ryttere udvikle sig og blive tryg på hesteryg og jeg glæder mig til at lære fra mig og give en sjov, hyggelig og lærerig undervisning.

Glæder mig til at være vikar og møde jer alle.

Andrea underviser tirsdag.

Bonna Leerhøy

Jeg hedder Bonna, er 41 år gammel og har en mindre gård i Stavnsholt, hvor vi avler og rider Dansk varmblods heste. Pt har vi 14 heste på gården, 4 dejlige teenagebørn, 2 hunde og en staldkat.

Selv har jeg redet siden jeg var en lille pige - dog med pauser ifm. uddannelse og børn. Jeg er uddannet sygeplejerske og har desuden en ph.d. i medicin.

Jeg rider selv military og jagt - så interessen ligger inden for både dressur og ridebane- og terrænspring.
Ridning og heste er i min optik noget af det mest givende, man kan give sig i kast med.

Jeg håber, at jeg kan bidrage positivt til jeres fremtidige gode oplevelser med hestene og udvikle jeres evner inden for ridning.

Bonna underviser onsdag. 

Karla Baad Christensen

Karla har været en del af HIS siden hun var 3 år og er i dag 18 år. På trods af sin måske unge alder har hun allerede haft en flot karriere i ridesporten. Hun er stadig aktiv springrytter og var en del af det danske ponylandshold i 3 år. Hun har vundet flere medaljer til DM og redet masser af store klasser i DK og udlandet. Så hun har masser af viden og erfaring at lære fra sig og hun glæder sig til at møde jer alle og til at lære fra sig. 

Karla underviser torsdag

Kristina Wulff

Hej, jeg hedder Kristina, jeg er 43 år og har tidligere undervist i Fredensborg, i en rideklub, der desværre lukkede.

Jeg er til daglig fotograf, hvor jeg hovedsagligt tager skolefoto, så måske nogle af jer har set mig før i den anledning?? 
Jeg rider selv 3 gange om ugen på en pony jeg har kendt i mange år.

Kristina underviser om onsdagen.

Philippa Andersen

Hej, jeg hedder Philippa, er 23 år og har undervist i rideskolen siden 2015. Udover at undervise om torsdagen og om lørdagen, så studerer jeg til socialrådgiver.

Jeg har været på HIS i mange år, og har brugt største delen af mit liv herude. Primært har jeg været elev i rideskolen, hvorefter jeg har haft part på forskellige rideskole ponyer/heste. HIS har en helt speciel plads i mit hjerte, og jeg elsker, at bruge min tid herude. 

Jeg går meget op i, at mine elever kan de grundlæggende ting samtidigt med, at det er sjovt, at gå til ridning. Derudover er det vigtigt for mig, at mine elever tager hjem fra HIS med et smil, og at de glæder til næste gang. 

Philippa underviser torsdag og lørdag.

Louise Brix

Hej, jeg hedder Louise, jeg er 19 år gammel og arbejder til daglig på et plejehjem i Hellerup, indtil jeg skal ind og læse til politibetjent.

Jeg har selv redet i rideskolen, siden jeg blot var en lille pige. Sidenhen fik jeg også part på forskellige ponyer i rideskolen, og i de senere år har jeg primært haft privatparter.
Jeg har desuden undervist i rideskolen fra ‘21-‘22, og nu vender jeg stærkt tilbage til springholdene.

Jeg elsker at se eleverne dygtiggøre sig, samtidig med, at både hest og rytter føler sig trygge.

Louise underviser springholdene om fredagen

Clara Hanke

Hej mit navn er Clara Hanke. Jeg er aktiv springrytter og har min egen hest stående ude mod Fredensborg.

Ved siden af ridningen går jeg på Espergærde Gymnasium som HEA elev, hvor der bl.a. tages hensyn til ridning og stævner. 

Jeg elsker at bruge min tid sammen med hestene og i min undervisning går jeg meget op i at hest og rytter har det godt sammen og at det er sjovt samtidig med at man lærer sin grundridning.
Jeg glæder mig super meget til at undervise jer og til at lære jer at kende.

Clara er vikar.

Laura Følbæk Madsen

Hej, jeg hedder Laura, men bliver til dagligt kaldt Følle.

Jeg er 23 år og har selv redet på HIS i snart 11 år og har haft part på rideskole hesten Terkel i 4 år. Nu har jeg en part over i privat stalden på en hest, der hedder Cæzar, som jeg rider en gang om ugen.

Til dagligt arbejder jeg i en børnehave som medhjælper. Jeg elsker børn og dyr og har brugt største delen af mit liv på HIS, og elsker at bruge min tid herude.
For mig, er det vigtigt at mine elever kan sin grundridning, og at man udvikler sig, men det er også vigtigt at det er sjovt at gå til ridning, og at man kommer hjem med et smil på læben.

Følle er vikar.

Mille Bogason

Hej, jeg hedder Mille Bogason og jeg er 19 år gammel.

I dagligdagen går jeg i 3.g på Rungsted Gymnasium. Jeg har selv redet på Egene rideskole i mange år, før jeg fik min egen pony, som jeg red springstævner på. Jeg har desværre ikke hest længere, da jeg solgte den i 2021. Siden da har jeg redet lidt ude hos min veninde.

Jeg går meget op i at mine elever har grundridningen på plads, at både hest og rytter har det godt, og at det samtidigt skal være sjovt at gå til ridning.

Jeg glæder mig rigtig meget til at møde jer og til at lære jer at kende.

Mille er vikar.

Nikolaj Cobby Nilsson

Mit navn er Nikolaj.

Jeg er 18 år og går på Frederiksborg gymnasium i 2g. Jeg er begejstret for at lære nye ting selv og give læring videre. Når man skal lære noget skal det helst være sjovt og i et trygt miljø så det gør jeg mig umage med at der er, så børnene synes at ridningen er sjov. Jeg har redet i snart 6 år, i dressur og spring. I mine øjne er heste det mest fantastiske væsen og deres velfærd er vigtig for mig.

Jeg glæder mig til at lære jeg alle at kende.

Nikolaj er vikar.


Nanna Laursen

Hej mit navn er Nanna, jeg er 18 år gammel og til dagligt går jeg i 3G på Frederiksborg Gymnasium.

Jeg har selv tidligere gået på HIS i ca. 9 år og haft part på rideskolehesten Duchess, samt haft tidligere parter, og er derfor meget velkendt med ponyerne og stedet.
Pt. har jeg en part ca. 1 gang om ugen, som jeg rider dressur på.

Jeg har altid haft et stort fokus på dressuren, og det er derfor vigtigt for mig at eleverne kan lære nyt indenfor dressuren samt lærer sin grundridning og hertil finder timerne lærerige, hyggelige og sjove. Derfor mener jeg også at det er vigtigt at eleverne føler at de har plads til, at de kan være sig selv og at de kan føle sig trygge omkring ridning og hestene
Jeg glæder mig til at møde jer alle.

Nanna er vikar

Frida luna Viuff Johansen

Jeg hedder Frida, jeg er 18 år, og går i 3g på Frederiksborg gymnasium. 

Jeg har selv haft reddet på HIS i omkring 8 år, hvor jeg har haft part på Moon og Rock. Jeg kender derfor alle vores dejlige heste og ponyerne i forvejen.
Jeg elsker at se ryttere udvikle sig, og blive bedre, og jeg glæder mig derfor til at kunne give min erfaring videre.

Jeg glæder mig til at være vikar og give en sjov og lærerig undervisning.
Vi ses:)

Frida er vikar.

Lærke Christensen

Lærke er vikar. 

Yakira Lipson

Hej jeg hedder Yakira, jeg er 23 år gammel og til daglig læser jeg kemi, matematik og fysik inde i København.

Jeg er opvokset i USA, men har boet i Danmark siden 2012, hvor min kærlighed til heste og ridning opstod. Jeg har både haft forskellige privat parter, og gået på HIS i flere år da jeg var yngre, men det er længe siden, så jeg ser frem til at lære både hestene og jer alle bedre at kende.

Som det kan ses på billedet, har jeg tidligere været husar, men jeg lover min undervisning slet ikke er lige så skrap som i militæret. ?? 

Jeg lægger meget vægt på, at en undervisningstime er lærerig og en god oplevelse for både hest og rytter.

Yakira er vikar.

Hold i dag

Følg med

Nyheder - Vis alle

Events - Vis alle

Instagram