OM HIS - HILLERØD SPORTSRIDEKLUB Hillerød Sportsrideklub og Hillerød Horse Team ApS samarbejder om at arrangere alt fra trækhold og hygge for de mindste, over små stævner, kurser og videreudvikling for de lidt ældre til lands- og internationale stævner samt elitearbejde for de dygtigste. Med sportslige faciliteter i særklasse driver vi både rideskole og hestepension. 

Klubben har til huse i udkanten af Hillerød by, tæt på hovedvej 16. Der er busser tæt på og cykelstien ligger lige foran stalden. 


Klubben,

har faciliteter som store udendørsbaner, to 20 x 60 ridehaller samt en på 20 x 40 samt nem tilgang til skov på bare 5 minutters skridt via cykelstien foran klubben. Derudover er der solarie, skridtmaskine og vaskemaskine/tørretumbler til vask af dækkener, underlag mm. til 

Rideklubben tilbyder undervisning for privatryttere i dressur ved underviser Sarah Bisgaard samt springundervisning ved Hotho Vestergaard og Ulrich Gaarslev. Læs mere om privat undervisning HER.

Vi har en bestyrelse, der bredt repræsenterer hele klubben - både rideskole, spring- og dressurryttere. Derudover har vi vores faste personale i stalden og undervisere, som hver dag sørger for de bedste vilkår for både heste, ponyer og ryttere.
Find os her:
Hillerød Sportsrideklub ligger i udkanten af Hillerød by, tæt på hovedvej 16. Der er busser tæt ved og cykelstien (Banestien) ligger lige foran stalden.

Hold i dag

Følg med

Nyheder - Vis alle

Events - Vis alle

Instagram