Klubmodul henter siden
Mini Dagsridelejr uge 42
Vejledning
1. Er det første gang du tilmelder dig? Så skal du oprette en profil her  Opret profil
2. Ellers skal du logge ind for at tilmelde dig.Mini-Dagsridelejr UGE 42: 18-20 oktober, begge dage inkl. 


år byder vi også på en mini dagsridelejr i efterårsferien.

Alle får tildelt "egen" pony/hest på ridelejreren, og vi inddeler i hold alt efter niveau og erfaring. Skriv gerne 3 ponyønsker ved tilmelding. 

Ridelejren vil byde på masser af ridning, leg og fælleskab. Vi har fantastiske søde ponyer og heste, og man kan også glæde sig til masser af fornøjelses-tid ved omgangen med ponyerne, til at mere lære om, hvordan man håndterer og omgåes ponyer på en fornuftig og respektfuld måde. Vi skal hente hestene ind fra fold, fodre dem og lukke dem ud igen inden vi går hjem. Derudover har vi jo god tid, både før og efter ridningen, så vi kan gå i dybden med striglingen og på hvad, hvornår og hvordan det er bedst for hesten - OG - så skal der selvfølgelig også både rides dressur, springes lidt, rides i skoven (afhængig af vejret), være sjove konkurrencer og fremfor alt skal der bare være masser af hygge dagene igennem.

Vi mødes hver dag kl 9 ved bordene foran udendørsbanen, som også er der, hvor vi siger farvel og på gensyn igen kl 18, hvor der er hentning.

Der vil være frokost og saftevand hver dag, samt noget formiddags snack og eftermiddags hygge i form af frugt og/eller kage.

Vi glæder os til at se Dig! 

De bedste hilsner 
Ridelærerteamet i Hillerød Sportsrideklub

OBS - tilmelding er bindende


 

 

Tilmeldte
10 /12
Tilmeldingsfrist
11.10.2023
Tidspunkt
18.10.2023 kl. 09.00 - 20.10.2023 kl. 18.00
Sted
Hillerød Sportsrideklub
Pris
1950,00 kr.
Hold i dag

Følg med

Nyheder - Vis alle

Events - Vis alle

Instagram