Underviser

Vi bestræber os på at finde de bedst egnede underviser til rideskolen. Mange af underviserne har selv gået eller går stadig til ridning på HIS. Alle syntes vi at HIS er et dejligt sted at være og det håber vi at alle der kommer i rideskolen kan mærke.

Martin Dahlmann

Jeg startede med sporten for 15 år siden på en lille shetlandspony. Interessen for dyrene samt sporten voksede og voksede.
Igennem årene har jeg arbejdet som rytter b.la. hos Tina Lund, Rune Willum samt Lars Trier Kjøller som er landsholds-træner.
Deltaget til lands samt -internationale konkurrencer i ridebanespringning.
I dag kan jeg kigge tilbage på en helt fantastisk rejse, som jeg har været igennem for at nå hertil, hvor jeg er i dag og kan med stor glæde formidle min viden videre til jeres børn.

Bonnie Isabella Wahlsten

Jeg er 22 år og jeg arbejder som Hestepasser på 3. år for Hillerød Horse Team. Jeg har redet og haft egen hest i 12 år, hvor jeg har fået og stadig får både dressur- og springundervisning ugentlig.  Jeg er fortrinsvis springrytter, men jeg ved at dressuren skal være på plads for at kunne styre hesten på en springbane. Jeg starter alle de stævner jeg kan komme i nærheden af. Jeg har arbejdet med heste i 9 år både som staldmedarbejder og som rytter. Jeg har blandt andet været arbejdsrytter på Klampenborg Galopbane i en del år, hvor jeg fik en del erfaring i tilridning af heste...

Jeg elsker at undervise jeg syntes det er super sjovt, og nyder at kunne give min viden og erfaringer videre til mine elever.

Philippa Andersen

Jeg hedder Philippa Andersen.

Jeg underviser på HIS om torsdagen og lørdagen. Derudover så studerer jeg til hverdag på Frederiksborg Gymnasium.
Jeg har været på HIS i en hel del år nu, og har brugt største delen af mit liv på HIS. Primært har jeg været elev i rideskolen, hvorefter jeg har haft part på forskellige rideskoleponyer/heste. HIS har en helt special plads i mit hjerte, og jeg elsker, at bruge min tid derude.

Jeg går meget op i, at mine elever kan de grundlæggende ting samtidigt med, at det er sjovt, at gå til ridning. Derudover er det vigtigt for mig, at mine elever tager hjem fra HIS med et smil, og at de glæder til næste gang.

Mathilde Degn

Jeg hedder Mathilde Degn, og jeg er 19 år gammel.
Jeg underviser i rideskolen om mandagen, hvilket jeg har gjort siden november 2011. Jeg har redet på HIS, siden jeg var 10 år gammel, og jeg elsker at tilbringe min tid derude.

Jeg går meget op i, at mine elever kan alle de basale øvelser til punkt og prikke. Jeg prøver hele tiden at få inspiration til nye og spændende øvelser, så undervisningen bliver sjov og anderledes. Jeg elsker at lære fra mig og se resultater hos eleverne. Derudover lægger jeg meget vægt på, at mine elever altid skal gå derfra med et smil, så både de og jeg har haft en god oplevelse. Jeg fokuserer også meget på, at mine elever udvikler sig til at være mere selvstændige, viljefaste og ikke mindst modige.

Rideskolen

Ulrich Gaarslev
tlf nr. 4050 6669.
E-mail: Rideskolen

Send evt. SMS og du vil blive kontaktet.

Pension/Bogholderi

Sarah Bisgaard
tlf. nr. 2682 3833
sb@hillerodsportsrideklub.dk

Online indmelding/betaling

(Rideskolehold, medlemskontingent og centerkort)

Privat undervisning

Sarah Bisgaard - dressur
tlf. nr. 2682 3833

Ulrik Gaarslev - spring
tlf. nr. 4050 6669

Hotho Vestergaard - spring/dressur
tlf. nr. 2027 7696

Sådan finder du os

Rutevejledning

Championat

Stilling: 2016 - 2015 - 2014

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Besøg os på Facebook

webhis.dk © 2011