Om Hillerød Sportsrideklub  
     
 

Hillerød Sportsrideklub ligger i udkanten af Hillerød by. Der er ikke langt til hovedvej 16, busser kører forbi rideklubben og cykelstien ligger lige foran stalden.

Vi tilbyder hestepension for mere end 60 heste og ponyer. Faciliteterne byder på store udendørs baner heriblandt ny anlagt opvisningsbane, to 20 x 60 ridehaller og en på 20x40, skoven ligger 5 minutters skridt via cykelstien herfra. Vi har solarie, skridtmaskine og vaskemaskine/tørretumbler til vask af dækkener, underlag mm.

Rideskolen på Hillerød Sportsrideklub tilbyder dagligt undervisning af begyndere til rutinerede i blandt andet; dressur, spring og ponygames. Rideskolen afholder mange spændende arrangementer og aktiviteter for elever i alle aldersgrupper. Læs mere om rideskolen under menupunktet Rideskolen.

På stedet tilbydes der i øjeblikket undervisning ved dressur berider Annette Toft og underviser Sarah Bisgaard. Springundervisningen varetages dels af Hotho Vestergaard og dels ved Ulrich Gaarslev. Læs mere om de enkelte undervisere under menupunktet Ridecenter.

Hillerød Sporstrideklub (HIS) holder til på Hillerød Ridecenter, der drives af Hillerød Horse Team. Klubben lejer alle faciliteter samt driver rideskolen ved at leje rideskoleponyer af Hillerød HorseTteam. 

HIS afholder mange arrangementer for medlemmerne. 

 
     
     
     
     
     
     
     
 
Rideskolen
 
Ulrich Gaarslev
tlf nr. 4050 6669.
E-mail: Rideskolen

Send evt. SMS og du vil blive kontaktet.
 
Pension/Bogholderi
 
Sarah Bisgaard
tlf. nr. 2682 3833
sb@hillerodsportsrideklub.dk
 
Indmeldelse
 
Online indmelding/betaling
 
(Rideskolehold, medlemskontingent og centerkort)
 
Privat undervisning
 
Sarah Bisgaard - dressur
tlf. nr. 2682 3833
 
Ulrik Gaarslev - spring
tlf. nr. 4050 6669
 
Hotho Vestergaard - spring/dressur
tlf. nr. 2027 7696
 
Sådan finder du os
 
Rutevejledning
 
 
Sponsor
 

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

 
 
Besøg os på Facebook
 
 
     
 
 
  webhis.dk © 2011